2011. június 27., hétfő

AEG Öko Favorit mosogatógép, használt, 5 program, helyszín

AEG Öko Favorit mosogatógép, használt, 5 program, hely:
AEG Öko Favorit mosogatógép, használt, 5 program, Hamburg
Az általunk forgalmazott márka a mosogatógép AEG Öko Favorit. Az egység érkezik Nemdohányzó háztartás a régebbi ingatlanok és futott tökéletesen egy évvel ezelőtt. Most vásárolt egy új konyha, és ennek megfelelően, az összes eszközt. A készülék öt programok (lásd a képeket), annak 3 Bio / megtakarítási programokat. Ahogy a neve is mutatja, nagyon energiatakarékos, és kevés vizet használ. Sőt, még mindig nagyon csendes.
Sajnos, kevés poros miatt a tárolás és meg kell tisztítani, ha (fehér foltok csak szennyeződéseket, és néhány közülük a felvétel). Fűtőtestek, stb nem meszes! Az előlap lehet, attól függően, hogy átfogó képet a konyhában, cserélje ki (egyszerűen lecsavarható, és csavarni az új dekorációs panel). A méretek általában körülbelül 80 x 60 x 60 (szélesség x magasság x mélység inch-ben)
Mosogatógép felvette a Hamburg
Mivel a hatályos törvény a termékfelelősségi és felülvizsgálatát a kötelmi jog a Polgári Törvénykönyv, kénytelen vagyok rámutatni arra, hogy a cikk használják a terméket a kirekesztés minden felelősséget az én eladott magántulajdonban, bár a fent leírt állapot. Kérjük, értse meg ezt. A cikk leírja, hogyan értékesítése magán, ami azt jelenti: Azzal az ajánlat, Ön kifejezetten elfogadja, hogy ha (más néven garancia és biztosíték) jogosult a törvény hibája miatti felelősséget illetően viszont lemondani teljesen.
Ne ajánlatot, ha nem ért egyet ezekkel a szabályokkal.
Ár: 95 EUR